Valkenswaard en Best Vooruit verliezen bij seizoensopening

Baronie - Valkenswaard 2-0 (2-0). Het debuut in de vierde divisie heeft Valkenswaard geen punten opgeleverd. Op bezoek bij Baronie verloren de Bosuilen met 2-0. ,,Het viel helaas verkeerd vandaag. Al met al was het een verdiende overwinning voor Baronie”, vond trainer Maurice Hendriks. ,,In de eerste helft hadden we moeite met het tempo. Na rust hebben we na wat aanpassingen toch wat goede mogelijkheden gehad. Met onder meer een bal op de lat en de paal. Het was een verdiende nederlaag, maar de doelpunten die we weggaven waren cadeaus en geen uitgespeelde mogelijkheden. We moeten nog een beetje wennen aan het tempo en niveau. Ik ben ervan overtuigd dat we daar snel stappen in maken en in meekunnen.”